Activitats del 400 aniversari

ACTIVITATS DEL 400 ANIVERSARI DE LA MORT DE NICOLAU BORRÀS

Entres els actes amb motiu del 400 aniversari de la mort de Nicolau Borràs, que es van celebrar cal destacar:

  • Exposició antològica al Museu de Belles arts de València Sant Pius V.  Organitzada per Lorenzo Hernandez Guardiola, compta amb les obres de Nicolau Borràs que formen part de l'exposició permanent  del Museu, junt amb altres cedides temporalment com el retaule de Sant Antoni Abad que es conserva al Palau Comtal de Cocentaina. Es pot visitar des del 17/12/2010 al 03/04/2011  
 
  • Exposició al Palau Comtal de Cocentaina.  Per a l'ocasió es van reunir algunes obres a la Sala Daurada, com "Sant Nicolau de Bari", "L'adoració dels pastors", "La sagrada família de la pera", "Maria Magdalena, Sant Benet i Sant Francesc" Uns panells informatius informen sobre Nicolau Borràs i el seu temps.
 
  • De Gener a Març de 2011 tots els col·legis de Cocentaina van visitar , amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cocentaina, el Palau Comtal i l'exposició  sobre Nicolau Borràs. Al mateix temps van realitzar diferents activitats escolars i educatives. 

  • El dissabte 19 de febrer de 2011, el Centre d'Estudis Contestans va realitzar una visita a l'exposició antològica sobre Nicolau Borràs del Museu Sant Pius V de València, i a la tornada van visitar el Monasteri de Sant Jeroni de Cotalba on va viure el pintor contestà.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada